Sposób przygotowania

Dwie galaretki rozpuścić w 1 szklance wody, ostudzić. Jogurt połączyć z galaretką. Gęstniejącą masę wylać na biszkopt, na masie ułożyć maliny. Pozostałe galaretki rozpuścić w 3 szklankach wody, ostudzić. Gdy zgęstnieją, wylać je na maliny. Ciasto dobrze schłodzić.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    suzana

    pychota!
  • 1
    original
    Opublikowano

    alaaa

    pycha z malinami,,,
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Naatalia96

    mniam .
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    matii6

    pyszności
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Natalia40

    suuuuperrr
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ela15

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !