Sposób przygotowania

Mąke,mleko,jajko mieszamy razem, dodajemy 1łyżke wiórek kokosowych.Bananay obieramy ze skórki i kroimy na 3części, mieszamy razem z ciastem i podsmażamy na oleju.Miód podgrzewamy w szklance nad garnkiem z wodą i dodajemy reszte wiórek .Podsmażone banay kładziemy na talerzu i polewamy sosem miodowo-kokosowym. SMACZNEGO

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajny przepis
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    stokrotka

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Małgorzata77

    uwielbiam dania z bananów
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    edyta21

    lubie banany

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !