Sposób przygotowania

Mięso natrzeć czosnkiem roztartym z solą, estragonem, oprószyć pieprzem. Odłożyć na 2h w chłodne miejsce. Następnie obrumienić na smalcu na złoty kolor. Przełożyć do rondelka, podlać bulionem i dusić pod przykryciem około 1h. Na tłuszczu, w którym smażyło się mięso zrumienić pokrojoną w piórka cebulę i ugotowana fasolkę. Pomidor obrać ze skórki, pokroić w ćwiartki. Mięso pokroić w plastry, ułożyć na półmisku obłożyć fasolką i cebulą. Do sosu który powstał po pieczeniu mięsa włożyć pomidory i mąkę rozmieszaną ze śmietaną, zagotować, przyprawić do smaku i zalać mięso z warzywami.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    ada12302

    dobra
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mehia

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super mięsko
  • 2
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    fajna

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !