Sposób przygotowania

galaretki przygotowujemy w osonych naczyniach wg przepisu na opakowaniu. Do szerokich szklanek, lub specjalnych plastikowych miseczek wkladamy po 1 truskawce i zalewamy galaretką truskawkową, wstawiamy do lodówki. Na 2 talerzew głębokie wylewamy galaretke cytrynową, aby miala grubość ok 2cm. po 3h gdy galaretki są stężałe i mocno zimne robimy śnieżke wg przepisu na opak. Galaretki z truskawkami obracamy do góry dnem i wyciągamy na talerzyk, dekorujemy śnieżka i posypujemy cytrynową galaretką pokrojoną w kostke

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    pyszna ta galaretka
  • 2
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    pychotka
  • 0
    original
    Opublikowano

    erym

    swietny pomysl

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !