Sposób przygotowania

Białka ubić na sztywna pianę, dodać cukier puder i dalej ubijać do chwili rozpuszczenia się cukru. Do piany dodać aromat migdałowy, mąkę i wiórki kokosowe, delikatnie wymieszać. Ciasto wykładać łyżeczką na przygotowaną blaszkę. Piec w średnio nagrzanym piekarniku i wysuszyć około 1h.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    coś dla mojego męża
  • 2
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    ciekawe
  • 1
    original
    Opublikowano

    Angelika10

    ciekawy przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    cooleczka

    świetne :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    IwonaKa

    wieki nie jadłam takich makaroników,swietny przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !