Sposób przygotowania

Karkówkę umyć, natrzeć przyprawami (majeranek, papryka, pieprz, przyprawa do kurczaka, vegeta), nakłuć i w miejsca nakłucia powciskac czosnek. Na głęboka patelnie wlac trochę oleju, ułożyć karkówkę i pieć do miękkości

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszności
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Marzena34

    wspaniałe mięsko
  • 2
    original
    Opublikowano

    kotlet

    na sam widok już ślinka cieknie...
  • 0
    original
    Opublikowano

    dianix

    uwielbiam pieczone mięsa
  • 2
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    pyszne mięsko
  • 1
    original
    Opublikowano

    Granita

    pyszne mięsko

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !