Sposób przygotowania

Kapustę kiszoną tniemy kilka razy nożem na mniejsze kawałki i przekładamy do miseczki. Cebulę siekamy w kostkę, marchewką obieramy i trzemy na dużych oczkach tarki, pora kroimy w paseczki, a następnie wszystko dodajemy do kapusty. Mieszamy z oliwą. Doprawiamy do smaku pieprzem.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Jolanta40

    świetna do rybek
  • 0
    wp_20160725_14_26_53_pro_li
    Opublikowano

    ZEWA

    tak, do rybek najlepsza
  • 0
    wp_20160725_14_26_53_pro_li
    Opublikowano

    ZEWA

    tak, do rybek najlepsza
  • 1
    zdjecie9660
    Opublikowano

    smakowita

    smaczna i zdrowa
  • 0
    original
    Opublikowano

    monisia1977

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    plocia

    Kiszonej z porem nigdy nie łączyłam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !