Sposób przygotowania

Ryby wypatroszyć,pokroić i dokładnie umyć.Ryby posypać kucharkiem,solą i pieprzem do smaku.Obtaczać w bułce tartej smażyć na złoty kolor z obu stron.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Zoso

    Nie znam tej ryby jestem ciekaw jak smakuje
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Maniek2

    fajna rybka
  • 0
    no-avatar
    Opublikowano

    Anonim

    Bardzo smaczna. Ja robię inaczej: Sól, pieprz, koperek, masełko. W folię aluminiową i do piekarnika. Termoobieg, 180 stopni, 40 minut i gotowe. Palce lizać!!!
  • 0
    no-avatar
    Opublikowano

    Anonim

    tak bardzo dobra ale ma strasznie dużo ości !!;(

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !