Sposób przygotowania

Cykorię musimy oczyścić i rozciąć na połówki delikatnie usunąć środki . Wnętrza kolb skrapiamy sokiem z cytryny i odstawiamy na chwilkę a łososia drobno pokroić dodajemy do twarożku, takiego kremowego o smaku naturalnym . Wszystko trzeba zmiksować na gładziutki krem , po zmiksowaniu doprawiamy solą , pieprzem kolorowym świeżo zmielonym oraz sokiem z cytryny. Szprycę do dekorowania napełniamy twarożkiem i wycisnąć prosto na kolby , na koniec dekorujemy koperkiem i różami z plasterków z łososia z tych 4 plasterków które zostawiliśmy do dekoracji.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    ElizaT

    świętna !

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !