Sposób przygotowania

mięso marynujemy w oleju i przyprawach ok 24 godzin.Po tym czasie obsmażamy na patelni ze wszystkich stron. wkładamy do szybkowara dodajemy ok. jednej szklanki wody. Zagotowujemy.Gotujemy na wolnym ogniu ok.50 minut.Wyłączamy gaz.Zostawiamy na ok.30 minut w garnku zamkniętym.Po tym czasie wyciągamy mięso.Studzimy.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Magdalena80

    jeszcze tak nie próbowałam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Elżbieta17

    Mam szybkowar i bardzo dobre dania z niego wychodzą:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    lubię takie mięsko

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !