Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Zupa ryżowa przecierana

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

mięso wołowe 1 kg
ryż 20 dag
włoszczyzna 1 pęczek
masło 1 łyżka
grzanki
sól

Przepis i sposób przygotowania na: Zupa ryżowa przecierana

Nastawiamy bulion, odcedzamy, gotujemy w nim włoszczyzne, gdy bądzie miękka dodajemy ryż i gotujemy. Przecieramy całość przez sito, doprawiamy do smaku.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak