Sposób przygotowania

Bulion przygotować wg przepisu na opakowaniu, dodać kiełbasę i boczek. Gotować około 30 minut na wolnym ogniu, wyjąć z wywaru i pokroić w dużą kostkę. Śmietanę połączyć z mąką i dodać do zupy. Zagotować. Dodać chrzan i pokrojoną wędlinę. Doprawić solą, pieprzem i Przyprawą do zup. Podawać z jajkami ugotowanymi na twardo i chlebem.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Misiabe

    U mnie taka zupa to \"Chrzanówka\" i jest przepyszna
  • 1
    original
    Opublikowano

    alaaa

    na a ja muszę zrobić jeszcze nie jadłam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    matii6

    zupa palce lizać
  • 2
    original
    Opublikowano

    rosik93

    mniam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !