Sposób przygotowania

Margarynę zmiksować z powidłami, dodać jajko, cukier i ciągle miksując stopniowo wlewać mleko. Mąkę wymieszać z kakao, cynamonem i sodą, dodać do przygotowanej masy, wymieszać. Wyłożyć do przygotowanej tortownicy, piec około 20 minut w temperaturze 180 stopni.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Natalia/tubisiek

    uwielbiam cynamon, a ciacho musi być przepyszne :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    edyta44

    smaczne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    fantastyczny przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Lubię ciasta z dodatkiem cynamonu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !