Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Wątróbka z pieczarkami

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

wątróbka drobiowa 1/2 kg
pieczarki 20 dkg
cebula 2 szt
ogórek kiszony 1 szt
pieprz 1/8 łyżeczki
Papryka słodka mielona Prymat 1/4 łyżeczki
sól do smaku
olej do smażenia
papryka 2 kiszona z ogórkiem

Przepis i sposób przygotowania na: Wątróbka z pieczarkami

Oczyszczona wątróbkę smażymy na oleju z cebulą. osobno smażymy pieczarki. Łączymy to potem, dodajemy pokrojony w kosteczkę kiszony ogórek, można dodać też kiszonej papryki. Doprawiamy pieprzem , solą i słodką papryką. Podajemy z chlebem lub ziemniakami.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

IZABELA29 19.02.2014 11:44
dobre połączenie takie jakie lubię
ben-ka 19.02.2014 10:51
Muszę sobie taką zrobić.
Róża1 08.12.2013 22:13
pyszna !!!!!
RenataZ-et 27.10.2012 18:39
lubię takie połączenia
MAR3STA 30.12.2010 19:21
smaczne danie:)
mysza666 29.12.2010 15:35
interesujące połączenie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak