Sposób przygotowania

Agrest myjemy, oczyszczamy i osuszamy. Następnie wrzucamy do garnka z wodą i dosypujemy cukier - zagotowujemy. Czekamy aż zupa przestygnie i odcedzamy, a następnie dodajemy mąkę wymieszaną z jajkami. Ponownie zagotowujemy. Podajemy z grzankami lub chlebem czerstwym. Smacznego !!

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    malenkaaa_85

    mniam
  • 6
    no-image
    Opublikowano

    Nati

    ciekawe
  • 2
    original
    Opublikowano

    iwona332

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    fajny pomysł
  • 1
    original
    Opublikowano

    Angelika10

    fajna zupka
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    to dla mnie nowość, ciekawy deser - zupa :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Beata23

    takiej jeszcze nie jadłam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !