Sposób przygotowania

schabowe lekko rozbijamy i nacieramy świeżo mielonym pieprzem kolorowym, obrany czosnek dokladnie przeciskamy i mieszamy go z ziolami i solą, nakladamy go na kotlety (po 1 stronie) i dokladnie dociskamy, po 15 minutach panierujemy w sposób tradycyjny czyli jajku i bułce, smażymy na rozgrzanym oleju. Są bardzo aromatyczne!

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Zoso

    Super kotlecik :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    hastalavista

    bardzo fajne :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina47

    najlepszy kotlecik z kotletów
  • 2
    original
    Opublikowano

    Justa32

    apetycznie wygląda
  • 1
    original
    Opublikowano

    Magdalena/26Mooi

    musi być dobre
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Mariusz17

    ciekawy smak

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !