Sposób przygotowania

Wołowinę pokroić w dość cienkie paski, seler i pietruszkę w słupki, cebulę w kostkę. Mięso i warzywa krótko przesmażyć na połowie rozgrzanej oliwy , przykryć i dusić.
Na pozostałej oliwie usmażyć pieczarki pokrojone w plastry. Przełożyć do rondla z mięsem i dusić do miękkości mięsa.
Dodać pokrojone w kostkę ogórki i paprykę, oraz ketchup i koncentrat. Przyprawić solą i pieprzem cayenne.
Wszystko dobrze wymieszać i dusić jeszcze 10-15 minut.

Komentarze

  • 0
    no-avatar
    Opublikowano

    Anonim

    ketchup ?????? litości!!!!!!! a gdzie najważniejszy składnik - papryka???
  • 0
    no-avatar
    Opublikowano

    Anonim

    w proszku słodka lub wędzona co ???

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !