Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

ZAPIEKANKA Z MIĘSA MIELONEGO

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

mięso mielone 200 g
pieczarki 6 szt
fasola zielona 100 g
ser żółty 3 plastry

Przepis i sposób przygotowania na: ZAPIEKANKA Z MIĘSA MIELONEGO

Pieczarki udusić na oliwie z oliwek ,dodać mięso dusić ,dodać przyprawy sol pieprz ,czosnek. Przełożyć mięso do naczynia żaroodpornego położyć na wierzch ugotowana fasoę ,przykryć serem ,zapiekać około 10 minut w piekarniku 180 stopni,

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak