Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Parzycha

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta biała 0,5 główki
ziemniaki 5 szt.
koncentrat pomidorowy 0,5 słoiczka
porcje rosołowe
sól
ziele angielskie
Liść laurowy suszony Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: Parzycha

Z porcji rosołowych ugotować wywar(dodając zielę angielskie, liścia laurowego i sól), dodać ziemniaki pokrojone w kostke i kapustę drobno pokrojoną. Gotować aż warzywa będą miękkie, dodać koncentrat pomidorowy.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Ewa111 20.02.2012 14:20
w mojej rodzinie mówi się na taką zupę "parzybroda"

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak