Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Halibut w cieście piwnym

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

filety z halibuta 1kg
mąka pszenna 150g
jajko 1
sok z cytryny 1
olej do smażenia
sól

Przepis i sposób przygotowania na: Halibut w cieście piwnym

Filety posolić ,skropić sokiem z cytryny i na chwilę odstawić.Z mąki,piwa jajka i 1 łyżka tłuszczu zrobić ciasto naleśnikowe.Filety zanurzać w cieście i smażyć na tłuszczu

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

anna186 22.11.2011 15:50
pyszna rybka
agata1722
agata1722 31.10.2011 15:34
smakołyczek
pigila
pigila 09.03.2011 22:39
super
novita23 27.01.2011 07:39
pyszna rybka

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak