Sposób przygotowania

Naciac dorade przez srodek, natrzec sola pieprzem i sokiem z cytrynki .W naciecie wlozyc po plasterku cytryny, do brzycha ryby wlozyc wiorki masla;
Wlozyc ryby na gril posmarowany oliwa i grilowac przez 5--6 minut z kazdej strony.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    aginaa

    a co to jest dorada ?:)
  • 0
    100_3053
    Opublikowano

    Barbara40

    Dorada--pyszna ryba srodziemnomorska, o bialym miesku
  • 1
    dscf7715
    Opublikowano

    Mysiunia

    ciekawy pomysł:) o takiej rybie jeszcze nie słyszałam:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Tomek13

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    marzencia2007

    pierwsze słysze o takiej rybce, chyba nie spotkałam nigdy jej w sklepie ale chciała bym spróbować
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    jolaxa

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    bardzo smacznie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !