Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Dorada na grilu

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

Dorada 2 szt
cytrynka 1 SZT
masło 2O GR
sól do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Dorada na grilu

Naciac dorade przez srodek, natrzec sola pieprzem i sokiem z cytrynki .W naciecie wlozyc po plasterku cytryny, do brzycha ryby wlozyc wiorki masla;
Wlozyc ryby na gril posmarowany oliwa i grilowac przez 5--6 minut z kazdej strony.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

angelika14 06.02.2012 18:33
bardzo smacznie
jolaxa 03.01.2012 21:55
super
marzencia2007 05.05.2011 17:21
pierwsze słysze o takiej rybce, chyba nie spotkałam nigdy jej w sklepie ale chciała bym spróbować
Tomek13 02.04.2011 19:09
super
Mysiunia 11.03.2011 16:03
ciekawy pomysł:) o takiej rybie jeszcze nie słyszałam:)
Barbara40 15.02.2011 18:59
Dorada--pyszna ryba srodziemnomorska, o bialym miesku
aginaa 15.01.2011 18:45
a co to jest dorada ?:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak