Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Jajecznica z byndzą

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

jajko 4 sztuki
czosnek 1 ząbek
masło 1 łyżka
posiekana zielenina 1 łyżka
bryndza 5 dag

Przepis i sposób przygotowania na: Jajecznica z byndzą

Patelnię rozgrzać wysmarowując ją czosnkiem, następnie rozpuścić na niej masło i na maśle podsmażyć bryndzę. Gdy bryndza będzie już podsmażona, dodać do niej jajka, posiekaną zieleninę, smażyć aż do ścięcia się jajek. Posolić do smaku.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

IKrakowianka 08.10.2013 19:30
bardzo smaczna
kasiaw 19.05.2011 21:08
smaczna i szybka
Iwusia 01.01.2011 20:03
jajecznica jest smaczna :)
marta639 18.09.2010 12:52
Smakowa

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak