Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Naleśniki z nadzieniem kapuściano-grzybowym

2.0
(5)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ciasto naleśnikowe 20 szt
kapusta kiszona 500 gram
cebula 2 szt
Liść laurowy suszony Prymat 2-3 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Naleśniki z nadzieniem kapuściano-grzybowym

Przygotowujemy nalesniki według własnego przepisu. Następnie przyrządzamy farsz.Kapustę zalać wrzątkiem i odcisnąć. Część kwasu odstawić. Kapustę dusić na patelni do miękkiego z listkiem laurowym do miękkości.
Grzyby namoczyć i zmielić przez maszynkę.
Cebulę pokroić, zeszklić na oliwie. Połączyć zmielone grzyby i kapustę i cebulę, dusić razem 20 minut. Potem układać farsz na usmażone naleśniki, podsmażać na patelni.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

angelika14 01.01.2012 12:29
super przepis, napewno wypróbuje:)
Jolanta40 11.01.2011 10:41
ale pyszności
Kate131 01.01.2011 20:28
pyszne
Bartolomeo 01.01.2011 20:03
super!
Bartolomeo 29.12.2010 11:37
czekam na fotke :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak