Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Medaliony z tatara

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

żółtka jaj 2 sztuki
cebula 1 sztuka
oliwa 2 łyżki
tatar 30 dag

Przepis i sposób przygotowania na: Medaliony z tatara

Mięso podzielić na dwie części, każdą z nich rozklepać dłonią tworząc dwa medaliony. W środku każdego z nich należy zrobić wgłębienie i włożyć w nie po jednym żółtku, delikatnie posolić, żółtka obłożyć posiekaną cebulą, oprószyć pieprzem i polać oliwą.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

IKrakowianka 19.05.2013 17:29
super smak
Katarzyna/kate1980 17.05.2012 21:55
fajny przepis
Izabela/bella81 29.05.2011 08:28
lubię

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak