Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pieczarki duszone

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

pieczarki 1/2 kg
olej 3 łyżki
pieprz 1/8 łyżeczki
sól do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Pieczarki duszone

Pieczarki kroimy na paski, podsmażamy na oleju, potem podlewamy wodą i dusimy do miękkości. Na koniec doprawiamy solą i pieprzem do smaku.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

pacpaw 27.01.2012 22:28
pomys?owe
Izabela28 02.12.2011 09:33
pychotka; aż ślinka leci:)
jeta72 12.09.2011 14:50
świetne;)
Goya 06.04.2011 16:56
super
Grażyna13 29.12.2010 10:40
Takich pieczarek, oprócz jako dodatku do mięsa można użyć jako bazy do zupy lub sosu.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak