Sposób przygotowania

Makrele oddzielić od ości i skóry. Majonez wymieszać z keczupem. Cebulę obrać i drobniutko posiekać. Makrelę wymieszać z cebulą i polać sosem przygotowanym z keczupu i majonezu.

Komentarze

  • 6
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Świetne
  • 3
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    potwierdzam świetne bo jadłam :D
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kasiaw

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kasiaw

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    KasiaK90

    uwielbiam
  • 2
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    superowa
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    pycha
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    do pieczywa super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !