Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Makrele w sosie

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

wędzone makrele 2 sztuki
keczup 3 łyżki
majonez 1 łyżka
cebula 1 sztuka

Przepis i sposób przygotowania na: Makrele w sosie

Makrele oddzielić od ości i skóry. Majonez wymieszać z keczupem. Cebulę obrać i drobniutko posiekać. Makrelę wymieszać z cebulą i polać sosem przygotowanym z keczupu i majonezu.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

kuklik 05.10.2013 16:25
do pieczywa super
IKrakowianka 19.07.2012 21:10
pycha
Katarzyna/kate1980 19.03.2012 21:54
superowa
KasiaK90 03.03.2012 11:39
uwielbiam
kasiaw 18.05.2011 21:35
super
kasiaw 18.05.2011 21:35
super
Iwusia 12.12.2010 19:44
potwierdzam świetne bo jadłam :D
marta639 18.09.2010 12:52
Świetne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak