Sposób przygotowania

2 szklanki wody i szklankę bulionu zagotować, dodać pokrojony seler, marchew, cebulę i ziemniaki. Następnie dodać pokrojony na drobne kawałki jarmuż. Gotować do miękkości. Śmietanę wymieszać z mąką, połączyć z zupą,dodać drobno posiekany czosnek, przyprawić do smaku, zagotować. Posypać natką pietruszki.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    SmacznaPyza

    nie przejmuj się, Margo, Renata też nie :-)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mehia

    niezłe :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    Pyszna zupka
  • 1
    img_4054
    Opublikowano

    mela25

    Jarmuż jest pyszny , polecam .
  • 2
    15
    Opublikowano

    Aneta41

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Alex_M

    chetnie bym sprobowala :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    jeszcze nie miałam okazji jeść takiej zupki
  • 0
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Apetyczna zupa.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !