Sposób przygotowania

Masło utrzeć z cukrem pudrem, dodając po jednym jajku. Następnie dodać mąkę wymieszaną z kakao i proszkiem do pieczenia, wlać mleko, dodać aromat i wymieszać. Ciasto włożyć do przygotowanej formy i piec w temp. 180 stopni około 35 minut.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mehia

    niebo w gębie :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszna
  • 0
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    Pycha.
  • 1
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    supcio
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    chyba się dziś skuszę
  • 1
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Lubię rumowe ciasta.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !