Sposób przygotowania

Morele namoczyć (można w winie). W schabie przez całą długość zrobić otwór długim cienkim nożem, przyprawić (vegeta, majeranek, przyprawa do grilla, papryka), a następnie wypełnić morelami. Włożyc do rękawa do pieczenia i piec ok. 1 godz w 200 st.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    halinka1011

    świetny przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    dorotka0000025

    pycha
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smakowicie wygląda
  • 0
    original
    Opublikowano

    Justa32

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    dianix

    rewelacja a z morelami nie jadlam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Renia1

    pieknie wyszedl
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Ewa/kalapurtka

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    Pani Domu

    fajny pomysł
  • 2
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    wygląda apetycznie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    pyszne mięsko, ja robię najczęściej ze śliwką suszoną
  • 1
    original
    Opublikowano

    fotoviderek

    Takie mięska lubię :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !