Przepis i sposób przygotowania na: Klopsiki z chrzanem po berlińsku
W Spreewaldzie, podberlińskim regionie, klopsiki z chrzanem podaje się razem z gotowaną rybą.
cebula | 1 |
mieszane mielone mięso | 50 dag |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 40 g |
żółtko jajek | 2 |
liście kapusty | 2 |
natka pietruszki | 2 łyżki siekanej |
chrzan tarty | 2 łyżki |
pieprz | |
Gałka muszkatołowa mielona Prymat | |
sól | |
włoszczyzna | pęczek |
oct winny | pół szklanki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: