Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta jajeczna z keczupem

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

jajko 5 sztuk
cebula 1/2 sztuki
keczup pikantny 2 łyżki
gęsta śmietana 2 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta jajeczna z keczupem

Jajka należy ugotować na twardo w lekko posolonej wodzie, następnie obrać ze skorupek i zetrzeć na tarce jarzynowej o drobnych oczkach. Cebulę obrać i zetrzeć podobnie jak jajka. Oba składniki wymieszać ze śmietaną i keczupem, doprawić do smaku solą i pieprzem.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

IKrakowianka 30.01.2014 16:38
podoba mi się ten pomysł
Wafelek2601 05.03.2013 10:01
Pyszny pomysł na pastę
Iwusia 16.12.2010 19:01
pyszna :)
marta639 18.09.2010 12:50
Świetna

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak