Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Bagietka czosnkowa

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

bagietka
masło
czosnek
Zioła prowansalskie suszone Prymat
sól

Przepis i sposób przygotowania na: Bagietka czosnkowa

Do 4-5 łyżek miękkiego masła ścieram na małych oczkach ząbek czosnku, solę i mieszam. Bagietkę nacinam w kilku miejscach i smaruję przyrządzonym masłem, a także posypuję te miejsca ziołami. Piekę około 5 minut w moim prodiżu.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

pigila
pigila 06.01.2012 20:33
super
Mariusz17 19.11.2011 08:12
moja ulubiona

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak