Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta jajeczna z kiełbasą

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

jajko 6 sztuk
kiełbasa myśliwska 15 dag
masło 1 łyżka
cebula 1/2 sztuki

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta jajeczna z kiełbasą

Jajka ugotować o osolonej wodzie na twardo. Ostudzić je, obrać ze skorupek i zetrzeć na drobnej jarzynówce. Cebulę posiekać w drobniutką kosteczkę. Kiełbasę myśliwską zetrzeć na jarzynówce. Wszystkie składniki wymieszać ze sobą dodając miękkie masło. Doprawić do smaku solą oraz pieprzem.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Seba 25.10.2013 16:04
smaczna na śniadanie
IKrakowianka 05.02.2013 23:18
super do pieczywa
Wafelek2601 09.01.2013 10:37
Idealna do smarowania pieczywa
kasiaw 15.07.2012 21:06
bardzo dobra pasta
marta639 18.09.2010 12:50
Polecam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak