Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Karczek babuni

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

czosnek 2 zabki
Przyprawa do wieprzowiny klasyczna Prymat 3 łyżki
karkówka 70 bez kości

Przepis i sposób przygotowania na: Karczek babuni

Karkówkę nacieramy przyprawą i zmiażdżonym czosnkiem. Chłodzimy 8 godzin. Mięso zawijamy w folię aluminiową. Wkładamy do woreczka foliowego i zakręcamy. Na wrzącą wodę wkładamy mięso i dusimy godzinę na małym ogniu.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak