Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta kanapkowa z pasztetu

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

masło 15 dag
cebula 1 sztuka

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta kanapkowa z pasztetu

Cebule obrać i drobno posiekać. Na patelni rozgrzać masło i podsmażyć na nim cebulkę. Pasztetową wyłożyć do miseczki i rozetrzeć ją z cebulkę i posiekaną zieleniną. Doprawić do smaku solą i pieprzem.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Wafelek2601 20.08.2013 19:51
Prosta, ale jaka pyszna pasta do pieczywa
IKrakowianka 23.09.2012 13:12
swietny pomysł
Agnik 16.01.2012 16:25
mniam
bercik1 01.01.2012 20:43
Super.
Iwusia 09.08.2011 21:29
pychotka
Allice 05.12.2010 15:43
smaczna
babeczka007 08.09.2010 18:30
fajne :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak