Sposób przygotowania

grzyby moczymy w malej ilosci wody . osaczamy.
mieso myjemy i kroimy w plastry. rozbijamy
obtaczamy w mace i smazymy na oleju z obu stron. cebule obieramy i drobno siekamy .dusimy na rozgrzanym masle. wkladamy kotlety opruszamy sola i pieprzem . dodajemy grzyby i wlewamy polowe wody w ktorej sie moczyły. dusimy ok 15 min.
serek rozcieramy ze smietana i mieszamy z migdalami. wlewamy do miesa .mieszajac ,gotujemy na malym ogniu. wspaniale do ryzu:) polecam

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    eli82

    zapowiada się świetnie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ambitny przepis
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Aniunia773

    napewno pyszne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    To musi nieźle smakować !
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    matii6

    rarytasik
  • 0
    original
    Opublikowano

    alaaa

    super smaczne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    grazia1

    niesamowicie smaczne!!!!!!!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !