Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta kanapkowa z szynki

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

szynka 25 dag
masło roślinne 15 dag
czosnek 1 zabek
musztarda 1 łyżka
keczup 1 łyżka
posiekana zielenina 1 łyżka

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta kanapkowa z szynki

Szynkę lub szynkową należy zemleć lub zmiksować, następnie rozetrzeć z miękkim masłem, dodać rozgnieciony czosnek, musztardę, keczup i posiekaną zieleninę, dokładnie wymieszać i doprawić do smaku solą oraz pieprzem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Seba 15.08.2013 16:17
super do chlebka
IKrakowianka 22.05.2013 13:58
świetna do pieczywa
adam1f 27.02.2012 00:22
dobra
Iwusia 04.08.2011 22:18
bardzo smaczna

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak