Sposób przygotowania

Pieczarki pokroić podpiec z cebula na oleju przyprawić do smaku.
Mąkę posolić zagnieść z ciepła wodą na jednolite ciasto, rozwałkować, wykrawać krążki na które kładziemy farsz z pieczarek, skleić i formować uszka. Uszka gotujemy w osolonej wodzie.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    bardzo profesjonalnie wygladają te uszka;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Malinka

    Jakie one piękne, naprawdę!
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    piękne
  • 3
    original
    Opublikowano

    jeta72

    Pięknie wyglądają;)
  • 1
    logo-fb-nowe
    Opublikowano

    PaniMISIOWA

    nie będę chyba oryginalna pisząc, że pięknie je ulepiłaś(eś)!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    smaczne
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Magdalena80

    fajnie wyglądają
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    jolaxa

    pycha
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    iknkirke

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    jakie dopracowane i dorodne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    pyszne!
  • 2
    original
    Opublikowano

    Mariusz10

    uwielbiam takie
  • 2
    original
    Opublikowano

    kate.500

    slicznie wygladaja
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    jasiek

    śliczni posklejane
  • 2
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    wyszły super
  • 0
    original
    Opublikowano

    cooleczka

    ale ładne :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Anna152

    fajne
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    jakie zgrabniutkie :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    pysznie wyglądają
  • 3
    original
    Opublikowano

    malaczarna23

    super uszka
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Maniek2

    bardzo fajne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !