Sposób przygotowania

Ugotowane mięso przestudzić, zemleć i zmiksować z miękkim masłem i posiekaną cebulą. Do pasty dodać keczup, wymieszać, doprawić do smaku solą oraz pieprzem.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    pasta jest bardzo smaczna :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    BozenA

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    muszę wypróbować
  • 0
    dsc05018
    Opublikowano

    Pietruszka

    coś dla mojego taty
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    bardzo fajna
  • 0
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    idealna do pieczywa

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !