Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta mięsna

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

masło 1/2 kostki
cebula 1 sztuka
zielenina 1 łyżka
keczup pikantny 1 łyżka
wieprzowina 25 (gotowana)

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta mięsna

Ugotowane mięso przestudzić, zemleć i zmiksować z miękkim masłem i posiekaną cebulą. Do pasty dodać keczup, wymieszać, doprawić do smaku solą oraz pieprzem.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

IKrakowianka 30.01.2014 16:38
idealna do pieczywa
Seba 12.08.2013 15:35
bardzo fajna
Pietruszka 14.07.2012 21:54
coś dla mojego taty
Katarzyna/kate1980 26.05.2012 22:22
muszę wypróbować
BozenA 12.12.2011 15:48
super
Iwusia 15.12.2010 15:15
pasta jest bardzo smaczna :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak