Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta z wątróbki -

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

wątróbki drobiowe 25 dag
masło 10 dag
cebula 1 sztuka
jajko 1 sztuka

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta z wątróbki -

Wątróbki oczyścić, posiekać drobniutko, podsmażyć wraz z posiekaną cebulą na 1/2 masła. Posolić, dodać pieprz i jajko, wymieszać i delikatnie podsmażyć tak, aby jajko się ścięło. Dodać posiekaną zieleninę i wymieszać.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

IKrakowianka 01.02.2014 23:14
smaczny pomysł
natii3624 25.05.2012 15:42
mniam :)
ben-ka 26.10.2011 22:47
O! a ja nie robię takiej pasty a może być smaczna.
RenataZ-et 23.04.2011 15:07
Świetna do chlebusia

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak