Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

galareta z nóżek

2.0
(0)
Czas
Czas: 1h
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

nóżki cielęce 2
włoszczyzna 100g
cebula 1
Kucharek przyprawa uniwersalna
sól
czosnek 4 ząbki

Przepis i sposób przygotowania na: galareta z nóżek

Oczyszczone nóżki ugotować z warzywami i przyprawami w małej ilości wody pod przykryciem.Gdy mięso będzie oddzielać się od kości wyjąc wszystko niewylewając wywaru.Warzywa i mięso pokroić,włożyć do małych salaterek,zalać wywarem doprawionym Kucharkiem i pieprzem.Wstawić do lodówki do stężenia

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Izabela/bella81 24.07.2011 10:26
świetny galarcik :)
pigila
pigila 27.05.2011 21:02
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak