Sposób przygotowania

Bakłażany włożyć do nagrzanego piekarnika, zapiec i ściągnąć z nich skórkę. ostudzone drobno posiekać. pomidory sparzyć wrzątkiem, obrać ze skórki i pokroić w drobną kostkę. Do miski włożyć bakłażan, pomidory i drobno posiekaną cebulę, skropić oliwą , przyprawić do smaku. podawać z pieczywem.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    mehia

    apetyczna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajny pomysł
  • 3
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    smakowita
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    smaczna
  • 1
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Apetyczna.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !