Sposób przygotowania

Jajka obrać, przekroić wzdłuż na połowy i delikatnie usunąć żółtka. Twarożek zmiksować z żółtkami, śmietaną i posiekaną zieleniną, doprawić do smaku. Kremem serowym napełnić wydrążone białka, udekorować listkami zieleniny.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    Bardzo często robię to na kolację :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczne
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    marta0906

    pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    LuKaSz4761

    lubię takie
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    LuKaSz4761

    lubię takie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !