Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Dip z dodatkiem curry

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

serek homogenizowany 1 opakowanie
śmietana 1/2 szklanki
curry 2 łyżeczki
sok z cytryny
rodzynki 1 łyżka
brandy 3 łyżki
sól do smaku
pieprz do smaku
orzechy włoskie 3 łyżki
natka pietruszki 1 garść

Przepis i sposób przygotowania na: Dip z dodatkiem curry

Rodzynki umyć w ciepłej wodzie i namoczyć w brandy. Serek ubić ze śmietaną i curry, dodać napęczniałe rodzynki, posiekane orzechy i natkę pietruszki, dobrze wymieszać i doprawić do smaku.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Iwona51
Iwona51 29.12.2010 20:24
fantastyczne
RenataZ-et 29.12.2010 00:20
Wszyscy którzy lubią curry będą zachwyceni tym przepisem.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak