Składniki:
kości | 400 g |
woda | 4,20 l |
włoszczyzna | 300 g |
cebula | 1 szt |
buraki czerwone | 1,20 kg |
Kwas burakowy | 0,4 l |
mąka | 2 łyżki |
śmietana | 150 g |
cukier | 1 łyżka |
Kwas cytrynowy Prymat | |
sól | |
pieprz | |
ziele angielskie |
kości | 400 g |
woda | 4,20 l |
włoszczyzna | 300 g |
cebula | 1 szt |
buraki czerwone | 1,20 kg |
Kwas burakowy | 0,4 l |
mąka | 2 łyżki |
śmietana | 150 g |
cukier | 1 łyżka |
Kwas cytrynowy Prymat | |
sól | |
pieprz | |
ziele angielskie |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: