Sposób przygotowania

Pomidory umyć, odkroić czubki, usunąć pestki i lekko posypać solą. Ułożyć na talerzu do góry miąższem, tak, aby spłynął sok. Ser i wędlinę pokroić w niewielką kostkę, wymieszać razem z zieleniną, nadziać wydrążone pomidory i przykryć pozostawionymi czubkami. Każdy pomidor zawinąć w płatek folii aluminiowej i włożyć na 15-20 minut do gorącego piekarnika (200 - 220 stopni).

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    Pyszne muszą być jak ten serek się zapiecze
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawy pomysł
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    fajny pomysł

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !