Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Żurek z kiełbasą

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

wywar z mięsa 2 l
kiełbasa ( np.zwyczajna) 400 g
żur 0,5 l
mąka 3 dag
czosnek 1 ząbek
sól
pieprz
majeranek

Przepis i sposób przygotowania na: Żurek z kiełbasą

Do wywaru wlać żur, podprawić mąką, zagotować, osolić.
Włożyć roztarty z solą czosnek i majeranek.
Wymieszać, doprawić do smaku.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Gonia555 28.04.2011 20:19
bardzo lubię

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak