Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Roladki z tortilli z szynka, twarożkiem i kapustą pekińska

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

tortilla 1 opakowanie
szynka gotowana 10 plasterków
kapusta pekińska 1
sos francuski 1 szt
ser feta 1 opakowanie
papryka czerwona 1
twarożek 1-2 (naturalny)
Sos sałatkowy grecki ziołowo-czosnkowy Prymat 1 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Roladki z tortilli z szynka, twarożkiem i kapustą pekińska

Kapuste pekińską siekamy, dodajemy paprykę żółtą i czerwoną pokrojona w kostke. Łączymy to z serem fetą. Posypujemy to sosem greckim i francuskim.Mieszamy. Tortillę smarujemy twarożkiem, kładziemy szynkę i wykładamy troszkę miesanki kapusty z papryka. Wszystko zwijamy. Następnie \"rulonik\" kroimy w paski ok 1,5 cm i wkładamy wykałaczkę.Gotowe.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak